Ondanks dat het hotel zich midden in het centrum bevindt is het zeer goed te bereiken!

Mocht u uit het buitenland komen en landen op Schiphol dan adviseren wij u om een taxi te pakken of gewoon met de trein naar Alkmaar centraal te rijden.

De kosten voor een taxi zijn ongeveer €110,00 en u wordt voor de deur afgezet. De rit duurt ongeveer 35 minuten. Indien u wenst dat wij voor u een taxi regelen, twijfel dan niet om contact op te nemen met de receptie. Als u kiest om met de trein te reizen is de rit ongeveer 40 minuten en rijd ieder half uur. 

Zodra u met de trein arriveert bij Alkmaar centraal is het nog op slechts tien minuten loopafstand te bereiken. 

Wanneer u met de auto arriveert adviseren wij u het volgende:

Wanneer u ons hotel aandoet zijn er verscheidene parkeermogelijkheden. Indien beschikbaar kunt u in het hotel voor € 14,00 een eenmalige uitrijkaart kopen voor bijna alle grote garages in het stadscentrum. Deze garages zijn:

Parkeergarage ‘De Vest’ (2 minuten lopen)
Parkeergarage ‘Kanaalschiereiland’ (5 minuten lopen)
Parkeergarage ‘Karperton’ (5 minuten lopen)

De uitrijkaarten zijn niet tijdsgebonden. Ze kunnen één keer gebruikt worden tijdens uw verblijf om uit te rijden.

(U heeft de kaart niet nodig om de garage te betreden.)

U kunt uw auto ook op straat kwijt. Van 09:00 tot 21:00 kunt u maximaal 2 uur parkeren voor €2,86 per uur. Tussen 21:00 en 09:00 kunt u gratis parkeren.

Wij willen u attenderen op het gemeentelijke parkeerbeleid in verband met de zaterdagmarkt. Vanaf vrijdag middernacht tot en met zaterdag 20:00 Is het niet toegestaan uw auto te parkeren in de straat voor het hotel; de Gedempte Nieuwesloot en ook niet op het Hofplein. Bij overtreding wordt uw auto weggesleept door handhaving Alkmaar, de hierbij behorende kosten bedragen meer dan €240,00.

Boek een kamer
Waarom rechtstreeks boeken?
  • ✔️ Bespaar op het ontbijt
  • ✔️ Ontvang 10% korting 
  • ✔️ Krijg de beste prijs garantie en de beste boekingsvoorwaarden