Op zoek naar een hotel in het hartje centrum van Alkmaar?

Dan bent u bij Grand Hotel Alkmaar aan het juiste adres. Overnacht in het voormalig Postkantoor van Alkmaar. Net als het pand zijn alle kamers bij ons uniek en dragen bij aan de beleving.

Over ons

Grand Hotel Alkmaar

In het historische centrum van Alkmaar ligt aan de Gedempte Nieuwesloot het statige Grand Hotel Alkmaar.

Een parel midden in het centrum van deze gezellige stad. Voor de drukke zakelijke reiziger biedt het Grand Hotel Alkmaar een thuis en een oase van rust in het gezellige centrum van de “Kaasstad”.

Voor een toeristisch bezoek aan Alkmaar is het Grand Hotel Alkmaar een perfect vertrekpunt voor het verkennen van de stad met de bekende kaasmarkt, diverse musea, theaters en gezellige winkelstraatjes.

Niet voor niets is Alkmaar één van de mooiste winkelsteden van Nederland. Het prachtige monumentale pand waarin het hotel is gevestigd, benadrukt de elegantie en boutique-stijl van het Grand Hotel Alkmaar.

Extra Services

Wilt u uw verblijf bij het Grand Hotel Alkmaar extra speciaal maken? Wij bieden verschillende mogelijkheden die uw verblijf net dat beetje extra geven: champagne, wijn, bloemen, vers fruit of bonbons op uw kamer. Maar ook VIP-arrangementen, ontspannende massages en vanzelfsprekend een limousine- en taxiservice.
 

 

Waarom rechtstreeks boeken?
  • ✔️ Bespaar op het ontbijt
  • ✔️ Ontvang 10% korting 
  • ✔️ Krijg de beste prijs garantie en de beste boekingsvoorwaarden