Zoek a.u.b. op maximaal 2 personen per kamer. U kunt meerdere kamers tegelijkertijd boeken.

Locatie

Het Grand Hotel Alkmaar is gelegen in het historische stadscentrum van Alkmaar. Hierdoor kunt u direct gebruik maken van alles wat deze mooie stad te bieden heeft. Alkmaar is niet voor niets één van Nederlands mooiste winkelsteden! Daarbij bevinden zich alle culturele bezienswaardigheden, waaronder de beroemde Kaasmarkt, op loopafstand.
Parkeer mogelijkheden.

Wanneer u ons hotel aandoet met de auto zijn er verscheidene parkeermogelijkheden. Indien beschikbaar kunt u in het hotel voor € 12,50 een eenmalige uitrijkaart kopen voor bijna alle grote garages in het stadscentrum. Deze garages zijn:

Parkeergarage ‘De Vest’ (2 minuten lopen)
Parkeergarage ‘Kanaalschiereiland’ (5 minuten lopen)
Parkeergarage ‘Karperton’ (5 minuten lopen)


De uitrijkaarten zijn niet tijdsgebonden. Ze kunnen één keer gebruikt worden tijdens uw verblijf om uit te rijden.

U kunt uw auto ook op straat kwijt. Van 09:00 tot 21:00 kunt u maximaal 2 uur parkeren voor 2,70 euro per uur. Tussen 21:00 en 09:00 kunt u gratis parkeren. Wij willen u attenderen op het gemeentelijke parkeerbeleid in verband met de zaterdagmarkt. Vanaf vrijdag middernacht tot en met zaterdag 20:00 Is het niet toegestaan uw auto te parkeren in de straat voor het hotel; de Gedempte Nieuwesloot en ook niet op het Hofplein. Bij overtreding wordt uw auto weggesleept door handhaving Alkmaar, de hierbij behorende kosten bedragen meer dan 240 euro.