Het laatste nieuws!

Beste gasten,

Graag willen wij u op de hoogte stellen dat hotels gewoon geopend zijn. Ondanks dat de Horeca haar deuren heeft mogen sluiten is het voor hotels toegestaan om voor hotelgasten eten en drinken te serveren.

Dit geeft ons een goede reden om een aantal arrangementen samen te stellen om op een veilige manier even uit het huis te ontsnappen. Wij als hotel weten dat er een aantal dingen zijn die momenteel niet kunnen. Daarom willen wij u graag op de hoogte stellen wat er nog wel mogelijk is.

Alkmaar is een van de beste Shopping steden van Nederland. Pak uw kans en sla uw slag! Het hotel is gelegen in het midden van het centrum en dus op steenworp afstand van de winkel straten.

Onlangs heeft ons Pop-Up Restaurant Otemba-ramen haar deuren geopend. Otemba neemt je mee naar de Culinaire Japanse Keuken. ‘’Het net even anders doen dan de rest’’ dat is waar wij voor staan! Uitgebreid tafelen en de daarbij horende service is wat je zou kunnen verwachten. Wees welkom. Wij zijn Otemba!

O Tem Ba
(de; v; meervoud: Otemba’s)
De rebelse Japanse Vrouw; Afkomstig van het Nederlandse woord ontembaar.

Klik op de link om doorverwezen te worden naar de menukaart:

https://otemba-ramen.com/wp-content/uploads/2020/06/Otemba-Menu.pdf

Maak een winterse wandeling door de duinen of waai lekker uit op het strand. Het hotel is slechts 5 km verwijderd van de duinen of 7,5 km van het strand en is makkelijk te bereiken met de auto of de fiets.

Speciaal voor u hebben wij een stadswandeling samengesteld, waarbij u langs alle oude bezienswaardigheden komt die onze stad te bieden heeft.

Steun de horeca lokaal! U kunt nu op unieke wijzen kennis maken met de restaurants in onze stad. Zo biedt die bijvoorbeeld de mogelijkheid om verschillende gangen bij restaurants af te halen. Hoe tof is dit? Zo stelt u uw eigen walking dinner samen!

Ons Hotel en Alkmaar staat voor u klaar om u op gepaste wijze (volgens de voorwaarden van het RIVM te ontvangen). Mocht u meer informatie willen over de maatregelen die wij als stad hebben genomen kunt u klikken op onderstaande link:

Link naar Alkmaar Prachtstad:

https://www.alkmaarprachtstad.nl/home/nieuws/corona-update

We hopen u hiermee een duidelijker beeld te hebben gegeven over de mogelijkheden die wij als hotel te bieden hebben.

Tot binnenkort,

Met vriendelijke groet,

Team Grand Hotel Alkmaar****
Restaurant Otemba-Ramen

Het weer bij Grand Hotel Alkmaar

''Your home away from home!''

Gedempte Nieuwesloot 36, 1811 KT

7.3°

0%

E (4.13 m/s)

1021 hPa

75%

Sun

4.5°

0%

74%

Mon

6.8°

100%

77%

Tue

8.6°

78%

69%

Wed

100%

76%

Thu

6.2°

97%

78%

More Information