Het laatste nieuws!

Beste gasten,

Graag willen wij u op de hoogte stellen dat hotels gewoon geopend zijn. Helaas is het vanwege de nieuwe maatregelen niet meer toestaan om diner of ontbijt te serveren in ons restaurant. Als oplossing serveren wij een take away box voor het ontbijt en kunt u uw gerechten bestellen bij de lokale Horeca. Voor een duidelijk overzicht van de mogelijkheden die ons hotel en stad te bieden hebben willen wij u graag doorverwijzen naar onderstaande website:

Alkmaar Prachtstad

Dit geeft ons een goede reden om een aantal arrangementen samen te stellen om op een veilige manier even uit het huis te ontsnappen. Wij als hotel weten dat er een aantal dingen zijn die momenteel niet kunnen. Daarom willen wij u graag op de hoogte stellen wat er nog wel mogelijk is.

Maak een winterse wandeling door de duinen of waai lekker uit op het strand. Het hotel is slechts 5 km verwijderd van de duinen of 7,5 km van het strand en is makkelijk te bereiken met de auto of de fiets.

Speciaal voor u hebben wij een stadswandeling samengesteld, waarbij u langs alle oude bezienswaardigheden komt die onze stad te bieden heeft.

Steun de horeca lokaal! U kunt nu op unieke wijzen kennis maken met de restaurants in onze stad. Zo biedt die bijvoorbeeld de mogelijkheid om verschillende gangen bij restaurants af te halen. Hoe tof is dit? Zo stelt u uw eigen walking dinner samen!

Ons Hotel en Alkmaar staat voor u klaar om u op gepaste wijze (volgens de voorwaarden van het RIVM te ontvangen). Mocht u meer informatie willen over de maatregelen die wij als stad hebben genomen kunt u klikken op onderstaande link:

Link naar Alkmaar Prachtstad:

https://www.alkmaarprachtstad.nl/home/nieuws/corona-update

We hopen u hiermee een duidelijker beeld te hebben gegeven over de mogelijkheden die wij als hotel te bieden hebben.

Tot binnenkort,

Met vriendelijke groet,

Team Grand Hotel Alkmaar****

Het weer bij Grand Hotel Alkmaar

''Your home away from home!''